HírlevélAktuális

2016.01.24.

Indul a „A Motortól a kész járműig - A haladás technikája” tantárgy a BME-n

Érdeklődsz a járműgyártás iránt? Kíváncsi vagy, milyen lépései vannak a motorgyártásnak és azok karosszériába való beépítésének? Szeretnél első kézből értesülni a piac leginnovatívabb folyamatairól, újdonságokról?

Akkor a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Audi Hungaria Motor Kft. tavaszi félévben induló, közös választható tantárgya Neked szól!

A 2016-os tavaszi félévben elsőként jelentkezhetsz az alábbi választható tárgyra, függetlenül attól, hogy hányadik szemeszterben jársz vagy éppen milyen szakos vagy!

„A Motortól a kész járműig - A haladás technikája”

(Neptun-kód: kód: BMEGEENMKMJ)

Választható tantárgyként felvehető a BME minden MSc szakos hallgatója számára. Az előadássorozat BSc-s hallgatók számára szemináriumként látogatható, évfolyamtól, karról és szaktól függetlenül.

Az előadások magyar nyelvenhangzanak el. A tematika;

- Motorgyártás, mechanikus megmunkálás

- A belsőégésű motorok múltja, jelene és jövője

- Járműgyártás

- Járműfejlesztés

- Minőségbiztosítás

- Szerszámgyártás

- Kísérleti motorgyártó központ (MAC)

 Az előadások minden második szerdán 16:15-18:00 között kerülnek megtartásra a páratlan heteken. A tantárgyak zárásaként az Audi Hungaria meghívja a programsorozat résztvevőit egy gyárlátogatásra.

BSc-s hallgatóknak a szeminárium felvételéhez honlapunkon előzetes regisztráció szükséges. Regisztrációra a regisztrációs hét végégig van lehetőség: Karrier - Rendezvények - Audi Hungaria Motor Kft.

Letölthető állomány
Vissza