HírlevélAktuális

A BME-Audi K3 iroda szervezésében egyedi programok, előadások szervezésével igyekszünk hozzájárulni hallgatóink tudományos-és diákéletének színesítéséhez.

Amennyiben egy programra regisztrálna, űrlapunk segítségével megteheti ezt. Tekintse meg aktuális programjaink kínálatát!2017.01.17.
BME előadássorozat - A motortól a kész járműig - A haladás technikája

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Audi Hungaria Zrt. közös tantárgyat indít “A motortól a kész járműig - A haladás technikája” címmel.

2016.11.01.
Novemberben is Szakmai Napok az Audi Hungariánál!

Valós autóipari környezetben szeretnéd kamatoztatni és végre a gyakorlatban is kipróbálni az egyetemen megszerzett szakmai tudásodat? Éppen ezért szeretnénk, ha Te is ellátogatnál az Audi Adventure Szakmai napra, ahol kézzel fogható szakmai élménnyel gazdagodhatsz az egész napos program keretein belül.

2016.10.24.
Audi Előadások következő témája: Audi Strategie 2025

Szeretettel meghívjuk Önt az Audi Hungaria által szervezett Előadássorozat következő eseményére:

2016.09.18.
Der neue EA211 TSI evo von Volkswagen

Dr. Wolfgang Demmelbauer-Ebner (Volkswagen AG) előadása 2016. szeptember 22. - H-9026 Győr, Egyetem tér 1. Lehrstuhl für Verbrennungsmotoren SZE (Foyer BMT)

2016.08.27.
Matthias Schober előadása a BME-n, 2016. Szeptember 7. 17:15-19:00

Matthias Schober az Audi Hungaria – Járműhajtás Fejlesztés vezetőjének előadása "JÁRMŰHAJTÁS FEJLESZTÉS A VÁLTOZÁSOK KORÁBAN" címmel a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen

2016.04.06.
Hajtásstratégiák és hősugárzás: szimbiózisban az ipar és a felsőoktatás

Szimulációval támogatott tervezés, új vizsgálati módszerek, továbbfejlesztett gyártási technológiák és folyamatok: ilyen és ezekhez hasonló érdekes témákat ismerhetett meg a hallgatóság az Audi Hungaria Kutatási Projektek Napján.

2016.01.24.
Indul a „A Motortól a kész járműig - A haladás technikája” tantárgy a BME-n

Érdeklődsz a járműgyártás iránt? Kíváncsi vagy, milyen lépései vannak a motorgyártásnak és azok karosszériába való beépítésének? Szeretnél első kézből értesülni a piac leginnovatívabb folyamatairól, újdonságokról? Akkor a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Audi Hungaria Motor Kft. tavaszi félévben induló, közös választható tantárgya Neked szól!

2014.11.06.
Magyar Tudomány Ünnepe - 2014.november 6. 15:20

A Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó kerekasztal beszélgetés összehívásának célja, hogy párbeszédet kezdeményezzen az együttműködés hosszú távú fenntarthatóságának lehetőségeiről. A beszélgetés témája "Az ipar és az egyetemek közti együttműködés az értékteremtő és fenntartható fejlődés érdekében" lesz.