HírlevélAktuális

A BME-Audi K3 iroda szervezésében egyedi programok, előadások szervezésével igyekszünk hozzájárulni hallgatóink tudományos-és diákéletének színesítéséhez.

Amennyiben egy programra regisztrálna, űrlapunk segítségével megteheti ezt. Tekintse meg aktuális programjaink kínálatát!2018.03.19.
Szakmai előadás "Born on the track, built for the road" címmel

Szeretettel meghívjuk Önt az Audi Hungaria által szervezett Előadássorozat következő eseményére. Amennyiben további előadásainkról is információt szeretne kapni, kérem látogasson el a következő oldalra: http://event.audi.hu/eloadasok/

2018.02.20.
Gyárlátogatás az Audi Hungariánál

A tavaszi szemeszterben is sok szeretettel várja Önöket és hallgatókat szakmai gyárlátogatásra az Audi Hungaria győri gyárába. A program ingyenes, igény esetén busz szolgáltatást is biztosítunk. A program keretében legfeljebb 2 db, Önök által kijelölt szakterület megtekinthető a gyár valamennyi szakterületeiből (motorgyártás, logisztika, minőségbiztosítás, gyártástervezés, motorfejlesztés, villamos hajtás fejlesztés, kísérlet motorgyártó központ, présüzem, karosszériaüzem, stb…).

2018.01.19.
„A motortól a kész járműig – A haladás technikája” tantárgy

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az AUDI HUNGARIA Zrt. közös tantárgyat indít „A motortól a kész járműig –A haladás technikája” címmel a 2017/18/2 félévben MSc hallgatóknak

2017.12.17.
Új tantárgy a BME-n – Minőségbiztosítás a gyakorlatban!

A 2018-as év tavaszi szemeszterében már te is betekintést nyerhetsz az Audi járműgyári minőségbiztosítás gyakorlati világába, mivel 2 kredites új tantárgy indul a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen „Minőségbiztosítás a gyakorlatban” címmel szerdán 10:15 - 12:00 között.

2017.01.17.
BME előadássorozat - A motortól a kész járműig - A haladás technikája

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Audi Hungaria Zrt. közös tantárgyat indít “A motortól a kész járműig - A haladás technikája” címmel.

2016.11.01.
Novemberben is Szakmai Napok az Audi Hungariánál!

Valós autóipari környezetben szeretnéd kamatoztatni és végre a gyakorlatban is kipróbálni az egyetemen megszerzett szakmai tudásodat? Éppen ezért szeretnénk, ha Te is ellátogatnál az Audi Adventure Szakmai napra, ahol kézzel fogható szakmai élménnyel gazdagodhatsz az egész napos program keretein belül.

2014.11.06.
Magyar Tudomány Ünnepe - 2014.november 6. 15:20

A Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó kerekasztal beszélgetés összehívásának célja, hogy párbeszédet kezdeményezzen az együttműködés hosszú távú fenntarthatóságának lehetőségeiről. A beszélgetés témája "Az ipar és az egyetemek közti együttműködés az értékteremtő és fenntartható fejlődés érdekében" lesz.