HírlevélAktuális

A BME-Audi K3 iroda szervezésében egyedi programok, előadások szervezésével igyekszünk hozzájárulni hallgatóink tudományos-és diákéletének színesítéséhez.

Amennyiben egy programra regisztrálna, űrlapunk segítségével megteheti ezt. Tekintse meg aktuális programjaink kínálatát!2019.05.29.
Audi Development Camp 2019

Az Audi Hungaria Zrt. kezdeményezésére és a győri Széchenyi István Egyetemmel közösen biztosított helyszínen az idei évben első ízben kerül megrendezésre az Audi Development Camp.

2019.03.11.
Európa legnagyobb tetőnaperőmű-parkja épül Győrben

Győr, 2019. február 15. – Az Audi Hungaria két logisztikai központjának tetején, mintegy 160 000 négyzetméteren épít az E.ON egy 12 megawatt beépített csúcsteljesítményű naperőműparkot. A projekt megvalósításával az Audi Hungaria gyárterületén fog működni Európa legnagyobb épületen kialakított fotovoltaikus rendszere. Az építési munkálatok idén augusztusban kezdődnek, a tervek szerint 2020 januárjától indulhat a zöldenergia termelése.

2018.03.19.
Szakmai előadás "Born on the track, built for the road" címmel

Szeretettel meghívjuk Önt az Audi Hungaria által szervezett Előadássorozat következő eseményére. Amennyiben további előadásainkról is információt szeretne kapni, kérem látogasson el a következő oldalra: http://event.audi.hu/eloadasok/

2018.02.20.
Gyárlátogatás az Audi Hungariánál

A tavaszi szemeszterben is sok szeretettel várja Önöket és hallgatókat szakmai gyárlátogatásra az Audi Hungaria győri gyárába. A program ingyenes, igény esetén busz szolgáltatást is biztosítunk. A program keretében legfeljebb 2 db, Önök által kijelölt szakterület megtekinthető a gyár valamennyi szakterületeiből (motorgyártás, logisztika, minőségbiztosítás, gyártástervezés, motorfejlesztés, villamos hajtás fejlesztés, kísérlet motorgyártó központ, présüzem, karosszériaüzem, stb…).

2018.01.19.
„A motortól a kész járműig – A haladás technikája” tantárgy

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az AUDI HUNGARIA Zrt. közös tantárgyat indít „A motortól a kész járműig –A haladás technikája” címmel a 2017/18/2 félévben MSc hallgatóknak