HírlevélAktuális

A BME-Audi K3 iroda szervezésében egyedi programok, előadások szervezésével igyekszünk hozzájárulni hallgatóink tudományos-és diákéletének színesítéséhez.

Amennyiben egy programra regisztrálna, űrlapunk segítségével megteheti ezt. Tekintse meg aktuális programjaink kínálatát!2017.01.17.
BME előadássorozat - A motortól a kész járműig - A haladás technikája

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az Audi Hungaria Zrt. közös tantárgyat indít “A motortól a kész járműig - A haladás technikája” címmel.

2016.11.01.
Novemberben is Szakmai Napok az Audi Hungariánál!

Valós autóipari környezetben szeretnéd kamatoztatni és végre a gyakorlatban is kipróbálni az egyetemen megszerzett szakmai tudásodat? Éppen ezért szeretnénk, ha Te is ellátogatnál az Audi Adventure Szakmai napra, ahol kézzel fogható szakmai élménnyel gazdagodhatsz az egész napos program keretein belül.

2014.11.06.
Magyar Tudomány Ünnepe - 2014.november 6. 15:20

A Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó kerekasztal beszélgetés összehívásának célja, hogy párbeszédet kezdeményezzen az együttműködés hosszú távú fenntarthatóságának lehetőségeiről. A beszélgetés témája "Az ipar és az egyetemek közti együttműködés az értékteremtő és fenntartható fejlődés érdekében" lesz.