HírlevélAktuális

A BME-Audi K3 iroda szervezésében egyedi programok, előadások szervezésével igyekszünk hozzájárulni hallgatóink tudományos-és diákéletének színesítéséhez.

Amennyiben egy programra regisztrálna, űrlapunk segítségével megteheti ezt. Tekintse meg aktuális programjaink kínálatát!2018.03.19.
Szakmai előadás "Born on the track, built for the road" címmel

Szeretettel meghívjuk Önt az Audi Hungaria által szervezett Előadássorozat következő eseményére. Amennyiben további előadásainkról is információt szeretne kapni, kérem látogasson el a következő oldalra: http://event.audi.hu/eloadasok/

2018.02.20.
Gyárlátogatás az Audi Hungariánál

A tavaszi szemeszterben is sok szeretettel várja Önöket és hallgatókat szakmai gyárlátogatásra az Audi Hungaria győri gyárába. A program ingyenes, igény esetén busz szolgáltatást is biztosítunk. A program keretében legfeljebb 2 db, Önök által kijelölt szakterület megtekinthető a gyár valamennyi szakterületeiből (motorgyártás, logisztika, minőségbiztosítás, gyártástervezés, motorfejlesztés, villamos hajtás fejlesztés, kísérlet motorgyártó központ, présüzem, karosszériaüzem, stb…).

2018.01.19.
„A motortól a kész járműig – A haladás technikája” tantárgy

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és az AUDI HUNGARIA Zrt. közös tantárgyat indít „A motortól a kész járműig –A haladás technikája” címmel a 2017/18/2 félévben MSc hallgatóknak